محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

میراحمدی: ستادهای آقای پزشکیان بر حفظ حرمت ماه محرم در برنامه‌ها تاکید دارند

میراحمدی: ستادهای آقای پزشکیان بر حفظ حرمت ماه محرم در برنامه‌ها تاکید دارند معاون امنیتی وزیر کشور با بیان اینکه فراخوان‌های برگزاری جشن ربطی به ستادهای آقای پزشکیان ندارند، گفت: دوستان در ستاد آقای پزشکیان تاکید کردند که ما معتقدیم باید حرمت ماه محرم حفظ شود و شخص آقای پزشکیان نیز به این موضوع تاکید دارند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۱۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 06
کد خبر: ۲۴۸۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ با پایان یافتن انتخابات و اعلام نتایج آرا، فراخوان‌هایی در فضای مجازی با هدف دعوت مردم به حضور در برنامه‌های جشن پیروزی رئیس‌جمهور منتخب منتشر شد و این فراخوان‌ها همچنان در حال انتشار است.
 
سیدمجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که آیا این برنامه‌ها از سوی ستادهای رئیس جمهور منتخب اعلام شده و دارای مجوز است، گفت: در این رابطه چندین مرحله با ستادهای تبلیغاتی آقای دکتر پزشکیان و مسئولان امر در وزارت کشور گفتگو کردیم، بنده خودم با آقای صالحی امیری و برخی از همکاران ستاد آقای پزشکیان صحبت کردم و آنها تاکید کردند که برنامه‌ای برای پیروزی آقای پزشکیان به معنای اینکه به صورت جشن باشد، نخواهیم داشت.
میراحمدی تصریح کرد: دوستان در ستاد آقای پزشکیان تاکید کردند که ما معتقدیم باید حرمت ماه محرم حفظ شود و شخص آقای پزشکیان نیز به این موضوع تاکید دارند.
میراحمدی تصریح کرد: به مسئولان ستادهای آقای پزشکیان گفتم که فراخوان‌هایی در فضای مجازی منتشر شده که مردم را به حضور در جشن پیروزی آقای پزشکیان دعوت می‌کنند و مسئولان ستاد تاکید کردند که این فراخوان‌ها هیچ کدام از جانب ما نیست و اصلاً ربطی به ما ندارند و مورد قبول ما هم نیست.
معاون امنیتی وزیر کشور ادامه داد: تاکید مسئولان ستاد آقای پزشکیان این بود که اگر بخواهیم به شکرانه پیروزی برنامه‌ای هم داشته باشیم در اماکن سربسته که به صورت قانونی مجوز آن هم کسب شده باشد، برگزار خواهد شد که آن هم به صورت جشن نخواهد بود. 
وی افزود: همچنین مسئولان ستاد آقای پزشکیان گفتند که برنامه‌ها با رعایت شئونات اسلامی و به گونه‌ای خواهد بود که حرمت ماه محرم حفظ شود.
میراحمدی با اشاره به احتمال وجود دست هایی برای شیطنت در پشت ماجراس فراخوان‌ها، تاکید کرد: انشالله با آگاهی و بصیرت مردم ما شاهد مشکل خاصی نباشیم همانطور که از شب گذشته تاکنون با آگاهی و تلاش مردم راهبردهای کسانی که به دنبال شیطنت هستند، خنثی شده است در ادامه نیز همین گونه خواهد بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار